1. 9. 2018.

JEDINSTVENA SVOJSTVA LANENOG ULJA

Jedinstvena svojstva lanenog ulja na velika vrata uvela je nemačka doktorka Johana Budvig, koja ga je preporučivala i pacijentima obolelim od najtežih bolesti.

Nezavisno od nje, na drugoj strani sveta, u dalekoj Rusiji, izvor nezasićenih masnih kiselina sa neobičnim svojstvima da u kombinaciji sa belančevinama pomaže ćelijama da maksimalno apsorbuju kiseonik, i kao lek i kao preventivu hvalio je i čuveni narodni lekar Genadij Petrović Malahov, koji je, inače, stekao ogromnu popularnost širom sveta kod pobornika prirodnog lečenja pisanjem brojnih knjiga u kojima je zabeležio tradicionalne ruske lekovite recepture. Posebno je poznat po propagiranju urinoterapije u lečenju ozbiljnih zdravstvenih problema, čak i najtežih i klasičnim metodama neizlečivih bolesti.
U duhu podneblja, vere i kulture u kojoj je rođen, jedan od najpoznatijih narodnih lekara kao univerzalni lek za čišćenje organizma preporučuje post.
 


Zahvaljujući ogromnom poverenju u rusku klasičnu medicinu, koja se u velikoj meri koristi iskustvom iz bogate tradicije, Malahov je jedan od onih čije su metode i saveti i u takozvanoj službenoj upotrebi.
Njegov recept, sa lanenim uljem kao glavnim sastojkom,  krajnje je jednostavan i provereno efikasan:
Tri jutra za redom našte srca popiti 50 ml hladno ceđenog lanenog ulja u koje se doda prstohvat djumbira u prahu i mlevenog bibera.
Naredna tri dana ostatkom ulja mazati celo telo, kako bi se proces produžio i doveo do maksimalnih rezultata - pročišćenog i osveženog organizma.
Na osnovu mnogih pokazatelja, preporučuje se da se ovaj recept primenjuje na svaka tri meseca. Svako ko ga koristi osećaće se lakše, rasterećenije i pročišćeno.
(https://always1trendy.blogspot.com/).   Ž. Ž.

Нема коментара:

Постави коментар