28. 9. 2016.

ENERGIJA SVEMIRA - NEOGRANIČEN TEREN ZA MANIPULACIJU

Energija Svemira neograničen teren za manipulaciju?

Da li je Svemir živi organizam i četvrto agregatno stanje - plazma, o čemu učimo samo u pretpostavci?
 
Plazma je, kao što je poznato, životni, hemijsko-biološki proces. Sve u svemiru je u stanju plazme, koja je, u stvari osnovno agregatno stanje, čija su modifikacija i čovečjom terminologijom izražena „čvrsto“, „tečno“ i „gasovito“ kao vidljivi oblici. Ona je, takođe, samo naizgled nevidljiva. Nevidljiva zato što je u pitanju mikro i makro proces.Svaki organizam na plavoj planeti je u organskoj korelaciji sa univerzumom, koji upliviše na njegova stanja. Oni osećaju promene i tim manifestacijama okruženja se bavi nauka ( najširem smislu).
Na pogon univerzuma radi i živi svet. To je kosmička energija, u čije „zakonitosti“, a pre snage su ušli geniji kojih nema u udžbenicima i na univerzitetima; Nikola Tesla je samo najpoznatiji među njima, u tom društvu su poznati samo u najužim naučnim krugovima:braća Volter i Rajmar Horten, Rudolf Šriver, Viktor Šauberger, dr Rihard Mite, Hanes Alhven, Talbot i Tornhil, Ralf Sanseberi, Otis T. Kar, Vilhelm Rajh i mnogi, mnogi drugi.
Energija cirkuliše svemirom i ona je „održiva“, samoproizvodeća i nepotrošna.
Tajnu da se sve može održavati iz kosmičke energije možda kriju neki organizmi: samo polovina od ukupnog broja mladunaca orke (kita ubice) osmeli se na poduhvat da lovi u priobalju. Polovina od polovine ne uspe da iskoristi energiju talasa da brzo šćepa plen i povratnu koja ga vraća u more, a polovina zakasni i nasuče se na žalo.
Organizmi besprekorno osećaju energiju.


Homo sapiens opskrbljen je i posebnim čulom, kojim sluša savete razuma šta da preduzima. Događa se to u jednoj posebnoj ravni u kojoj se svesna individua sreće sa, takođe svesnim, svemirom.
Ovaj susret nije bio nepoznanica najvećim genijima čovečantsva, čiji je doprinos pohranjen daleko od čovečanstva, načinjenog taocem konvencionalnosti (dominantno u zavisnosti od već zastarelih „konvencionalnih“ izvora energije). Energija Svemira  je neograničeni teren za eksploataciju i manipulaciju.


Tajna automobila koji je Tesla 1930. godine, prema svedočenju njegovog rođaka Petra Save pokrenuo „na vodu“, a u stvari bez benzina ili vidljivog goriva, nestala je sa naglim čišćenjem njegove sobe 3327 u „Njujorkeru“ posle njegove smrti obavijene misterijom, nerazjašnjenom do današnjeg dana. Da li je u „bateriju“ uspeo da kondenzuje kosmičku (nepotrošnu i stalno kružeću) kosmičku energiju, pokazaće nova tehnološka revolucija koja je na pragu, čiji je utemeljivač nesumnjivo bio…  

P. S. Tekst je napisan i objavljen prvi put 2013. godine. S obzirom da je FBI pre izvesnog vremena obelodanio neka dokumenta kojim se i tekst bavi, čini se da nije ništa izgubljeno na aktuelnosti. Naprotiv.   Ž. Ž.

Нема коментара:

Постави коментар