9. 9. 2016.

ZEOLIT - BLAGO KOJE NEMA CENU

Vreme u kojem smo izloženi zračenju kućnih aparata, nove tehnike -kompjutera, mobilnih telefona, ogromnih ekrana, zagađenju iz vazduha, vode i zemlje, hrane, radiokativnosti, čemu ne.

Vreme u kojem je najteže sačuvati organsko i mentalno zdravo stanje organizma i duše stvorilo je nove prijatelje. Jedan od univerzalnih, za zaštitu zemlje, useva, životinja, izlečenje od tragova radiokativnosti, raznih otrova, pesticida, štetnih hemijskih i drugih dodataka, čišćenje organizma-mineral neobičnih, gotovo čudotvornih dejstava - zeolit.

Mineral nastao dejstvom voda na vulkanske stene, neobične hemijske strukture, sa čudesnim asorpcionim moćima da iz sredine, ali i oganizama izoluje i „usisa“ agresivne otrove, dostupan i pristupačan svima jeste zeolit.

O zeolitu i njegovoj neophodnosti danas u uslovima sveopšteg zagađenja kruži gotovo mitska priča. Specijalno prerađen nano tehnološkim postupcima pomoćno je lekovito sredstvo u oslobađanju organizma od nagomilanih otrova svake vrste. Poseduje bogomdano svojstvo da u najstinijim česticama u svoje sunđeraste atomske strukture poput magneta privlači neprijatelje zdravlja. Unošenjem vrlo malih količina zeolita u prahu oslobađamo se otrova unetih hranom, sredstvima za higijenu, teških i jako opasnih i štetnih teških metala, radijacije, kao i svakodnevnog zračenja aparata sa kojima živimo, od frižidera do televizora i kompjutera.


Svakodnevnom jednostavnom upotrebom organizam se pročišćava, vraća vitalnost, snagu i funkcije. Stoga ne čudi da ovaj lek iz prirode, redovnom upotebom podmlađuje, obnavlja i vraća snagu. U terapeutske svrhe pomaže protiv najtežih, čak i malignih bolesti.
Zeolit je pomogao „izlečenju“ okoline uništene posle eksplozije u nuklearnoj elektrani Černobilj. Od tada leči zagađene oranice, useve, vode - od otrova, pesticida, hemijskih sredstava, radijacije.
Sporo, ali sigurno zeolit u odgovarajućim modifikacijama postaje najkorisniji čistač, blago koje nema cenu. U prirodi ga ima u dovoljnim količinama.


Posebno se preporučuje deci izloženoj elektronskim zračenjima. Leči okolinu i organizme sveobuhvatno, ostvarujući davnašnji san o kompletnom sredstvu koje će održavati balans između duha i tela, održavajući zdravlje i jednog i drugog.    Ž. Ž.

Нема коментара:

Постави коментар