12. 5. 2017.

MNOGI NE ZNAJU DA SU ČIPOVANI

                                                                                                     
Mnogi ne znaju da su čipovani?
Ili, ipak, znaju, ali im je potpuno svejedno...

Najrevolucionarniji izumi velikana svetske nauke, sasvim izvesno, nisu bili namenjeni uništenju, već dobrobiti čovečanstva.


Džems Vat, Nikola Tesla, Rendgen, Pjer i Marija Kiri, Alfred Nobel i mnogi drugi nisu istraživali, eksperimentisali, proračunavali niti umovali da bi svet proizvedene oblike energije, jačeg od jačeg, ustremio na „živu silu“.

Da jesu, ako ne bi odustali i pokajali se, sigurno bi svoja otkrića sačuvali u tajnosti. Nobel je sve svoje bogatstvo stečeno na pronalasku dinamita -prvobitno za lakše osvajanje rudarskih okana, ali i rušenje stena kuda treba da prođu saobraćajnice, pošto se suočio sa zloupotrebom vatrenog punjenja, zaveštao onim stvaraocima čiji doprinos čovečanstvu pomaže da iskorači u svetliju, bolju i srećniju budućnost. I ta njegova humana namera je izvitoperena, posebno u dodeli Nobelove nagrade za mir izvesnim mirotvorcima, koji to, u stvari nisu.
 
Nisu zloupotrebljeni samo izumi u tehničkim naukama. Možda je još kobnije to učinjeno na polju takozvanih humanističkih ili društvenih nauka. Setimo se istorije, onakve kakva dolazi do nas, pri čemu su sistematski i hermetički prave istine pohranjene u strogo čuvanim arhivima, nedostupnim neposvećenima. Ili metoda društvenih nauka, koji su zloupotrebljeni na prikupljanju podataka o ponašanju određenih grupa, a zatim uticaja na njih.
Da li je, za početak, najčitanija knjiga na svetu, u izvornom, prvobitnom obliku uopšte stigla do nas? A to je najpouzdaniji simptom manipulacije kroz vekove.
Šta reći o najvećem strahu čovečanstva danas-čipovanju?
Šta je, u stvari, čip? Najpopularniji personalni identiifkator u prostoru i vremenu? Da li je njegov izumitelj imao nameru da prostom pločicom minimalnih dimenzija kontroliše stanovništvo na našoj planeti?

 
Za početak je dovoljan bilo koji dokument sa čipom, potom i prosta kartica za mobilni uređaj, čip u računaru, kao i ma kakva mikro ili makro sd memorijska kartica, pa i usb… a u ovom trenutku se najozbiljnije računa i na aplikovani bio čip, dodirom, vakcinom, sa bilo čim što se može na lak i neosetan način ugraditi u živi organizam…
Na osnovu ovog data može se locirati kretanje, susretanje, prisluškivati sadržaj svakog razgovora i svih oblika komunikacije, imati uvid u stanje na bankovnom računu, jednostavno – u sve.
Kojom brzinom se čipovanje ljudi (ali i svih živih bića) odvija, ne možemo ni pretpostaviti. Mnogi od njih i ne znaju da su čipovani, niti razumeju smisao čipovanog dokumenta ili mobilnog aparata koji poseduju.
Da li se na određene segregacije ciljano uz pomoć čipa može delovati? Upravo je to i cilj kontrole zvane „čip“.

 
Na sve koji alarmiraju na opasnost ustremljuju se meduze kao na „matrix“.
Slučaj doktorke Rauni-Lene Kilde, koja je istraživala, proučila, prošla pakao progona i na kraju početkom 2015. godine likvidirana, opominje.  Ž. Ž.

 
"U obliku reklame - sačuvajte znanje. 
Izvolite gospodo - još jednu poručite.
Kad utihne rađanje - nastupiće kajanje.
Otplešite kraj - salutiram aplauze..." - Svetlana Zaya Rajković    
   

Нема коментара:

Постави коментар